YAMMIEFOOD LONDERZEEL

Recentebeoordeling


5 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Yammiefood Londerzeel. Meer weten? Ontdek meer

20 dec 2022 om 22:04 Heel lekkere pasta. Een aanrader
18 dec 2022 om 12:13 Restaurant had een probleem met een weggevallen chauffeur en heeft me onmiddellijk verwittigd van de vertraging, zelfs met de optie om de bestelling te annuleren. Dat vind ik goede klantenservice !
9 dec 2022 om 12:15 TOP eten en TOP service. 2de keer dat ik hier bestel. Prijs/ kwaliteit is het zeker! lekkere burgers (home made),10 x zo goed als in de MCdonalds, Quick of frituur en goede pasta (Bolognaise). Hier gaan we vaker bestellen!
30 okt 2022 om 20:54 Aanrader !! Wachttijd was mss lang Maar op zondag vind ik dit wel vrij normaal het eten was een 10 Op 10 frietjes zijn super lekker en de hamburgers ook ! Prijs kwaliteit is top !!
18 sep 2022 om 20:46 Super lekker en sneller geleverd dan verwacht
4 sep 2022 om 21:29 Burger excellent poulet aux légumes très bon aussi
4 sep 2022 om 0:28 small distance and small amount, pick up would have been faster but I was tired. Food was really good tho, burger was a bit messy this time but it was good It was a Friday evening though so probably busy
2 sep 2022 om 23:00 Heel lekker eten en een goede en vriendelijke service
29 aug 2022 om 22:13 Goede wijn en goede frieten
29 aug 2022 om 16:13 zeer goede survice , burger was lekker!
26 aug 2022 om 12:32 Sneller geleverd dan verwacht, burgers waren super vers en lekker en spaghetti bolognaise ook super lekker
15 aug 2022 om 23:21 Zeer lekkere ribbetjes, heb er van genoten.